Sylvana IJsselmuiden krijgt 's nachts appjes van F1-coureur Lando Norris: 'bootycall denk ik'

Sylvana IJsselmuiden krijgt 's nachts appjes van F1-coureur Lando Norris: 'bootycall denk ik'

Donderdag 31 augustus 2023 om 14:06

Model en presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft tijdens een gesprek met Radio 538 een boeiend verhaal gedeeld over F1-coureur Lando Norris. Het blijkt dat de twee vorig jaar al een match hadden op een datingapp. Onlangs ontving Sylvana opnieuw een privébericht van Lando, dit keer toen hij samen met dj Martin Garrix in Amsterdam was.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sylvana IJsselmuiden</em> krijgt 's nachts <em>appjes</em> van F1-coureur <em>Lando Norris</em>: 'bootycall denk ik' Model en presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft tijdens een gesprek met Radio 538 een boeiend verhaal gedeeld over F1-coureur Lando Norris. Het blijkt dat de twee vorig jaar al een match hadden op een datingapp. Onlangs ontving Sylvana opnieuw een privébericht van Lando, dit keer toen hij samen met dj Martin Garrix in Amsterdam was. Tekst gaat verder onder de video. Vier uur 's nachtsSylvana vertelt dat ze om vier uur 's nachts via Instagram een privéberichtje kreeg van Lando Norris. De 23-jarige Formule 1-coureur vroeg, na een avondje uit, of Sylvana toevallig in Amsterdam was. Helaas voor Norris bevond Sylvana zich op dat moment in Friesland. "Het was een bootycall denk ik", aldus Sylvana. Bekijk het fragment van Radio 538 met Sylvana IJsselmuiden hierboven. Bekijk ook Formule 1: samenvatting GP van Zandvoort 2023 Bekijk deze video » Indrukwekkende beelden: duizenden Max Verstappen-fans feesten op Waltz van André Rieu Bekijk deze video »
Amusement :

Vier uur 's nachts
Sylvana vertelt dat ze om vier uur 's nachts via Instagram een privéberichtje kreeg van Lando Norris. De 23-jarige Formule 1-coureur vroeg, na een avondje uit, of Sylvana toevallig in Amsterdam was. Helaas voor Norris bevond Sylvana zich op dat moment in Friesland. "Het was een bootycall denk ik", aldus Sylvana.

Bekijk het fragment van Radio 538 met Sylvana IJsselmuiden hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's