Zomer bijna ten einde, maar: 'Het échte zomerweer komt er nog aan' (video)

Zomer bijna ten einde, maar: 'Het échte zomerweer komt er nog aan' (video)

Donderdag 31 augustus 2023 om 18:24

<em>Zomer</em> bijna ten einde, maar: 'Het échte zomerweer komt er nog aan' (video) Jordi Huirne van Weer.nl geeft je een overzicht van de zomer van 2023. Het was een zomer van bovengemiddeld veel zon (in juni) én van bovengemiddelde regen (juli en augustus). En hoewel de zomer nu op zijn retour is, moet het echte zomerweer er nog aankomen, zo hoor je in de video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video » Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Video: man op heterdaad betrapt bij brandstichting MediaMarkt Maastricht Bekijk deze video »
Weer :

Jordi Huirne van Weer.nl geeft je een overzicht van de zomer van 2023. Het was een zomer van bovengemiddeld veel zon (in juni) én van bovengemiddelde regen (juli en augustus). En hoewel de zomer nu op zijn retour is, moet het echte zomerweer er nog aankomen, zo hoor je in de video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's