Video: man op heterdaad betrapt bij brandstichting MediaMarkt Maastricht

Video: man op heterdaad betrapt bij brandstichting MediaMarkt Maastricht

Donderdag 31 augustus 2023 om 12:19

In Maastricht heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een 27-jarige man gearresteerd bij de MediaMarkt aan de Franciscus Romanusweg. Hij werd betrapt terwijl hij bezig was een auto van de winkel in brand te steken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: man op <em>heterdaad betrapt</em> bij brandstichting <em>MediaMarkt Maastricht</em> In Maastricht heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een 27-jarige man gearresteerd bij de MediaMarkt aan de Franciscus Romanusweg. Hij werd betrapt terwijl hij bezig was een auto van de winkel in brand te steken. Tekst gaat verder onder de video. BrandstichtingRond twee uur 's nachts ontvingen hulpdiensten een melding over het voorval bij de MediaMarkt in Maastricht. De verdachte, die trachtte de auto bij de benzinedop aan te steken, is gearresteerd en naar het politiebureau gebracht. Hij wordt beschuldigd van poging tot brandstichting en vernieling, maar kon zich niet identificeren en heeft geen vast adres. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video » Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Brandstichting
Rond twee uur 's nachts ontvingen hulpdiensten een melding over het voorval bij de MediaMarkt in Maastricht. De verdachte, die trachtte de auto bij de benzinedop aan te steken, is gearresteerd en naar het politiebureau gebracht. Hij wordt beschuldigd van poging tot brandstichting en vernieling, maar kon zich niet identificeren en heeft geen vast adres.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's