Republikein Mitch McConnell opnieuw verward tijdens interview (video)

Republikein Mitch McConnell opnieuw verward tijdens interview (video)

Thursday 31 August 2023 om 18:15

Republikein <em>Mitch McConnell</em> opnieuw verward tijdens interview (video) Niet voor de eerste, maar voor de tweede keer valt de Republikeinse leider Mitch McConnell compleet stil na een vraag. Vorige maand gebeurde het al in Washington, nu in Kentucky. Zijn woordvoerder geeft aan dat een arts zal worden geraadpleegd voor McConnells volgende openbare optreden. Ironisch genoeg valt McConnell stil op het moment dat hem wordt gevraagd of hij zich in 2026 herkiesbaar wil stellen voor de Republikeinen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: Amerikaanse presidentskandidaat Ron DeSantis ziet kansen tegen Donald Trump afnemen Bekijk deze video » Raymond Mens: 'Hier mag ik van mijn moeder niet over praten bij Vandaag Inside' Bekijk deze video » Zien: voormalige President Donald Trump op 'mugshot' na arrestatie in Georgia Bekijk deze video »
Politiek :
Republikein Mitch McConnell opnieuw verward tijdens interview (video)

Niet voor de eerste, maar voor de tweede keer valt de Republikeinse leider Mitch McConnell compleet stil na een vraag. Vorige maand gebeurde het al in Washington, nu in Kentucky. Zijn woordvoerder geeft aan dat een arts zal worden geraadpleegd voor McConnells volgende openbare optreden. Ironisch genoeg valt McConnell stil op het moment dat hem wordt gevraagd of hij zich in 2026 herkiesbaar wil stellen voor de Republikeinen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's