Zien: voormalige President Donald Trump op 'mugshot' na arrestatie in Georgia

Zien: voormalige President Donald Trump op 'mugshot' na arrestatie in Georgia

Een opmerkelijk gezicht: een voormalige president op een mugshot. Gisteren meldde Donald Trump zichzelf bij een gevangenis in Georgia, VS. Hij werd gearresteerd, maar kort daarna weer vrijgelaten. Correspondent Erik Mouthaan licht toe waarom dit een kritiek moment kan zijn voor Trump.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: voormalige President <em>Donald Trump</em> op <em>'mugshot'</em> na arrestatie in Georgia Een opmerkelijk gezicht: een voormalige president op een mugshot. Gisteren meldde Donald Trump zichzelf bij een gevangenis in Georgia, VS. Hij werd gearresteerd, maar kort daarna weer vrijgelaten. Correspondent Erik Mouthaan licht toe waarom dit een kritiek moment kan zijn voor Trump. Tekst gaat verder onder de video. Mugshot TrumpVolgens bronnen lijkt Donald Trump niet te zitten met zijn arrestatie, omdat hij nu eindelijk zijn verwachte iconische mugshot krijgt. Na zijn eerste aanklacht in april hoopten familieleden van de voormalige president deze foto al te zien, maar dat bleek niet nodig te zijn. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Donald Trump heeft vierde strafzaak gekregen Bekijk deze video » Raymond Mens: 'Hier mag ik van mijn moeder niet over praten bij Vandaag Inside' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: voormalige President Donald Trump op 'mugshot' na arrestatie in Georgia

Mugshot Trump
Volgens bronnen lijkt Donald Trump niet te zitten met zijn arrestatie, omdat hij nu eindelijk zijn verwachte iconische mugshot krijgt. Na zijn eerste aanklacht in april hoopten familieleden van de voormalige president deze foto al te zien, maar dat bleek niet nodig te zijn.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV