Video: Maxime Meiland verrast volgers met lief bericht over jarige Martien

Video: Maxime Meiland verrast volgers met lief bericht over jarige Martien

Sunday 27 August 2023 om 13:59

De Meiland-familie vierde afgelopen zaterdag een groots feest thuis, terwijl ze zich voorbereiden op een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Martien vierde zijn 62e verjaardag en dochter Maxime deelde enthousiast een feestelijke post over haar vader op sociale media.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Maxime Meiland</em> verrast volgers met lief bericht over <em>jarige Martien</em> De Meiland-familie vierde afgelopen zaterdag een groots feest thuis, terwijl ze zich voorbereiden op een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Martien vierde zijn 62e verjaardag en dochter Maxime deelde enthousiast een feestelijke post over haar vader op sociale media. Tekst gaat verder onder de video. Martien 62"Mijn vader is vandaag 62 geworden!" deelt Maxime op haar Instagram. "Daar drinken wij een wijntje op." De reacties stromen binnen met felicitaties voor de flamboyante realityster. Een van de reacties luidt: "Gefeliciteerd met jullie lieve vader!" Terwijl een andere volger reageert met: "Gefeliciteerd met je vader, dikke knuffel voor hem!" Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland in Open Casa over stoppen met realitytelevisie: 'Ouders op leeftijd' Bekijk deze video » Caroline doorbreekt stilte over Meilandjes: deze heftige onthullingen staan in haar biografie Bekijk deze video »
Entertainment :

Martien 62
"Mijn vader is vandaag 62 geworden!" deelt Maxime op haar Instagram. "Daar drinken wij een wijntje op." De reacties stromen binnen met felicitaties voor de flamboyante realityster. Een van de reacties luidt: "Gefeliciteerd met jullie lieve vader!" Terwijl een andere volger reageert met: "Gefeliciteerd met je vader, dikke knuffel voor hem!"

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's