Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Monza (Italië)

Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Monza (Italië)

Samenvatting <em>kwalificatie</em> Formule 1 <em>GP van Monza</em> (Italië) Feest na zeldzame misser Max Verstappen: Carlos Sainz pakt pole position op Ferrari-circuit Bekijk deze video » Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze hier. Tot die tijd zie je hier alle hoogtepunten van kwalificatie op Monza. Q1In Q1 is het allemaal niet zo spannend: de twee Alpines liggen er al uit, dat is misschien wel opvallend. Stroll, Magnussen en Zhou zijn de andere uitvallers. Zowel beide Williams-rijders als Lawson zitten er nog in, dat is wel knap. Q2De Ferraris zijn nog 'under investigation', maar Carlos Sainz is na Verstappen wel de snelste van het tweede kwart, met Leclerc op 3. Albon is ook door in zijn Williams, de twee Alfa Tauris liggen er wel uit. Q3De derde kwalificatie was veruit de spannendste: Verstappen en Perez gingen vroeg de deur uit maar kwamen uiteindelijk tekort: Carlos Sainz was in de Ferrari de snelste, gevolgd door Verstappen, Leclerc op drie en de Mercedes van Russell op vier. Perez sluit aan de op de derde startrij naast Albon. Einduitslag kwalificatie GP van Italië Carlos Sainz Max Verstappen Charles Leclerc George Russell Sergio Perez Alexander Albon Oscar Piastri Lewis Hamilton Lando Norris Fernando Alonso Yuki Tsunoda Liam Lawson Nico Hulkenberg Vallteri Bottas Logan Sargeant Guanyu Zhou Pierre Gasly Esteban Ocon Kevin Magnussen Lance Stroll Bekijk de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Monza hierboven. Lees hier ook het volledige tijdschema van de GP van Monza. Bekijk ook Zien: Nederlands racetalent Kas Haverkort heeft miljoenen nodig om F1-droom te verwezenlijken Bekijk deze video » Video: tienduizenden Max Verstappen-fans bouwen feestje in kletsnat Zandvoort Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Monza (Italië)

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze hier. Tot die tijd zie je hier alle hoogtepunten van kwalificatie op Monza.

Q1
In Q1 is het allemaal niet zo spannend: de twee Alpines liggen er al uit, dat is misschien wel opvallend. Stroll, Magnussen en Zhou zijn de andere uitvallers. Zowel beide Williams-rijders als Lawson zitten er nog in, dat is wel knap.

Q2
De Ferraris zijn nog 'under investigation', maar Carlos Sainz is na Verstappen wel de snelste van het tweede kwart, met Leclerc op 3. Albon is ook door in zijn Williams, de twee Alfa Tauris liggen er wel uit.

Q3
De derde kwalificatie was veruit de spannendste: Verstappen en Perez gingen vroeg de deur uit maar kwamen uiteindelijk tekort: Carlos Sainz was in de Ferrari de snelste, gevolgd door Verstappen, Leclerc op drie en de Mercedes van Russell op vier. Perez sluit aan de op de derde startrij naast Albon.

Einduitslag kwalificatie GP van Italië

 1. Carlos Sainz
 2. Max Verstappen
 3. Charles Leclerc
 4. George Russell
 5. Sergio Perez
 6. Alexander Albon
 7. Oscar Piastri
 8. Lewis Hamilton
 9. Lando Norris
 10. Fernando Alonso
 11. Yuki Tsunoda
 12. Liam Lawson
 13. Nico Hulkenberg
 14. Vallteri Bottas
 15. Logan Sargeant
 16. Guanyu Zhou
 17. Pierre Gasly
 18. Esteban Ocon
 19. Kevin Magnussen
 20. Lance Stroll

Bekijk de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Monza hierboven. Lees hier ook het volledige tijdschema van de GP van Monza.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV