Jury Holland's Got Talent in shock: kandidaat Edwin slaat spijker in zijn neus (video)

Jury Holland's Got Talent in shock: kandidaat Edwin slaat spijker in zijn neus (video)

Zaterdag 2 september 2023 om 14:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

In Holland's Got Talent heeft Edwin de juryleden in afschuw achtergelaten. Hij sloeg een spijker in zijn neus en Dan Karaty mocht ook een slag doen. Bekijk het fragment hieronder.

Jury <em>Holland's Got Talent</em> in shock: kandidaat Edwin slaat spijker in zijn neus (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. In Holland's Got Talent heeft Edwin de juryleden in afschuw achtergelaten. Hij sloeg een spijker in zijn neus en Dan Karaty mocht ook een slag doen. Bekijk het fragment hieronder. SpijkerEdwin heeft een bijzondere trukendoos, waarbij hij het bekende kinderspel Hamertje Tik gebruikt. Hij kan namelijk door middel van pijnscheuten de gedachte van Chantal Janzen lezen. Maar of de jury nou op deze act zit te wachten, is nog maar de vraag. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jury Holland's Got Talent in shock: kandidaat Edwin slaat spijker in zijn neus (video)

Spijker
Edwin heeft een bijzondere trukendoos, waarbij hij het bekende kinderspel Hamertje Tik gebruikt. Hij kan namelijk door middel van pijnscheuten de gedachte van Chantal Janzen lezen. Maar of de jury nou op deze act zit te wachten, is nog maar de vraag.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's