Zien: schietpartij bij café in Rotterdam-Zuid laat slachtoffer zwaargewond achter

Zien: schietpartij bij café in Rotterdam-Zuid laat slachtoffer zwaargewond achter

Zien: <em>schietpartij</em> bij café in <em>Rotterdam-Zuid</em> laat slachtoffer <em>zwaargewond</em> achter In Rotterdam-Zuid raakte een persoon ernstig gewond bij een schietincident, dat zich voordeed rond 02.30 uur bij een café aan de Sint-Andriesstraat in de wijk Feijenoord. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten het gewonde slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: steek- en schietincident eist twee gewonden in Ridderkerkse grillroom Bekijk deze video » Schietpartij Beerta (Groningen): 'Moeder met kinderwagen schiet andere vrouw neer' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 3 september 2023 om 13:49

In Rotterdam-Zuid raakte een persoon ernstig gewond bij een schietincident, dat zich voordeed rond 02.30 uur bij een café aan de Sint-Andriesstraat in de wijk Feijenoord. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten het gewonde slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's