Boze Eva Simons voelt zich 'genaaid': "Ik wil een Expeditie Robinson superheld worden"

Boze Eva Simons voelt zich 'genaaid': "Ik wil een Expeditie Robinson superheld worden"

Monday 4 September 2023 om 10:32

Bekijk hierboven: Eva Simons herkent zichzelf in André Hazes

Gisteren startte een nieuw seizoen van Expeditie Robinson en de eerste deelnemers zijn al 'weggestuurd', waaronder zangeres Eva Simons. Bekijk het fragment hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Boze Eva Simons voelt zich 'genaaid': "Ik wil een Expeditie Robinson superheld worden" Bekijk hierboven: Eva Simons herkent zichzelf in André Hazes Gisteren startte een nieuw seizoen van Expeditie Robinson en de eerste deelnemers zijn al 'weggestuurd', waaronder zangeres Eva Simons. Bekijk het fragment hieronder. Tekst gaat verder onder de video. 'Genaaid'Eva voelt zich 'behoorlijk genaaid' en is nog lang niet klaar met haar survivalavontuur. Ze komt aan bij een nog onbekend eiland, niet wetend wat haar daar te wachten staat. Ook journalist Iris van Lunenburg vertrok van het eiland en is enorm teleurgesteld. Zullen de dames nog terugkeren? Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: geblesseerde Slaby vertrekt, groep spijt van wegstemmen Iris? Bekijk deze video » Guido Spek lacht om zijn rol als leider: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou" Bekijk deze video »
TV :
Boze Eva Simons voelt zich 'genaaid': "Ik wil een Expeditie Robinson superheld worden"

'Genaaid'
Eva voelt zich 'behoorlijk genaaid' en is nog lang niet klaar met haar survivalavontuur. Ze komt aan bij een nog onbekend eiland, niet wetend wat haar daar te wachten staat. Ook journalist Iris van Lunenburg vertrok van het eiland en is enorm teleurgesteld. Zullen de dames nog terugkeren?

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's