Lang Leve de Liefde: 'Dat is echt niks voor mij'

Lang Leve de Liefde: 'Dat is echt niks voor mij'

Maandag 4 september 2023 om 12:13

Marley is niet zo avontuurlijk en zit ook niet zo te wachten op tripjes naar de natuur. Haar date Pim denkt daar echter heel anders over: 'Ik vind dat echt heerlijk. Beetje wandelen, hiken, de bossen opzoeken.' Een vakantie samen lijkt er niet echt in te zitten..

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: 'Dat is echt niks voor mij' Marley is niet zo avontuurlijk en zit ook niet zo te wachten op tripjes naar de natuur. Haar date Pim denkt daar echter heel anders over: 'Ik vind dat echt heerlijk. Beetje wandelen, hiken, de bossen opzoeken.' Een vakantie samen lijkt er niet echt in te zitten.. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! De eerste Nederland in Beweging met Barbara de Loor Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Wat als je partner van luidruchtige seks houdt?' Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda de Mol grapt over gewichtstoename na gebroken voet Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's