Carrièreswitch voor zangeres Maan?

Carrièreswitch voor zangeres Maan?

Carrièreswitch voor zangeres <em>Maan</em>? Is Maan ongelukkig als zangeres? Wat is er aan de hand? Wil Maan een carrièreswitch maken? Gaat ze de wereld veroveren op de catwalk? Bekijk hierboven de beelden van Maan als model tijdens de opening van de Amsterdam Fashion Week. Catwalk op hoogteMaans allereerste show was meteen de opening van de Amsterdam Fashion Week, die plaatsvond op het dak van museum Depot Boijmans Van Beuningen. Daar presenteerde ze een opvallende creatie van ontwerper Tess van Zalinge. Bekijk hieronder enkele foto's van Maan tijdens de show. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) Bekijk ook ZIEN: Maan troost huilende fan op het Indian Summer Festival Bekijk deze video » Maan en Karel in RTL Boulevard: 'Klaar met stiekeme gedrag' (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 4 september 2023 om 14:16

Is Maan ongelukkig als zangeres? Wat is er aan de hand? Wil Maan een carrièreswitch maken? Gaat ze de wereld veroveren op de catwalk? Bekijk hierboven de beelden van Maan als model tijdens de opening van de Amsterdam Fashion Week.

Catwalk op hoogte
Maans allereerste show was meteen de opening van de Amsterdam Fashion Week, die plaatsvond op het dak van museum Depot Boijmans Van Beuningen. Daar presenteerde ze een opvallende creatie van ontwerper Tess van Zalinge. Bekijk hieronder enkele foto's van Maan tijdens de show.

Actuele video's

Meer actuele video's