Jeroen Schermer (38) vermist: grote zoekactie opgezet in duingebied Den Helder

Jeroen Schermer (38) vermist: grote zoekactie opgezet in duingebied Den Helder

Jeroen Schermer (38) vermist: grote zoekactie opgezet in duingebied Den Helder De 38-jarige Jeroen Schermer is sinds afgelopen vrijdag vermist. Hij is vrijdagochtend voor het laatst gezien in de Nieuwstraat te Den Helder, daarna is hij mogelijk vertrokken richting de duinen. De politie is daarom samen met het Veteranen Search Team en Stichting Inzet Reddingshond een zoekactie gestart in het duingebied van Den Helder. Schermer is 1.95 meter lang en heeft bruin haar en blauwe ogen. Wie mogelijk meer informatie heeft over zijn verdwijning wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0800-6070. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Nog steeds op zoek naar vermiste Maja Rucka: 'Veteranen Search Team zoekt mee' Bekijk deze video » Tanja Groen vandaag dertig jaar vermist: dit weten we over haar verdwijning (video) Bekijk deze video » Geëmotioneerde moeder vermiste Tanja Groen tijdens herdenkingsdienst: "Waar zou je wezen?" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 4 september 2023 om 16:17

De 38-jarige Jeroen Schermer is sinds afgelopen vrijdag vermist. Hij is vrijdagochtend voor het laatst gezien in de Nieuwstraat te Den Helder, daarna is hij mogelijk vertrokken richting de duinen. De politie is daarom samen met het Veteranen Search Team en Stichting Inzet Reddingshond een zoekactie gestart in het duingebied van Den Helder. Schermer is 1.95 meter lang en heeft bruin haar en blauwe ogen. Wie mogelijk meer informatie heeft over zijn verdwijning wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0800-6070.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's