Tanja Groen vandaag dertig jaar vermist: dit weten we over haar verdwijning (video)

Tanja Groen vandaag dertig jaar vermist: dit weten we over haar verdwijning (video)

Donderdag 31 augustus 2023 om 16:12

Het is precies 30 jaar geleden dat studente Tanja Groen uit Schagen spoorloos verdween. Na een avondje stappen met haar studentenvereniging kwam ze nooit meer terug in haar kamer in Maastricht.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tanja Groen</em> vandaag <em>dertig jaar vermist</em>: dit weten we over haar verdwijning (video) Het is precies 30 jaar geleden dat studente Tanja Groen uit Schagen spoorloos verdween. Na een avondje stappen met haar studentenvereniging kwam ze nooit meer terug in haar kamer in Maastricht. Tekst gaat verder onder de video. VermissingszaakKelly de Vries doet er nog altijd alles aan om aandacht te vestigen op de vermissingszaak van Tanja Groen, in de hoop deze op te lossen. Eind vorig jaar werd bekend dat de Belgische seriemoordenaar Marc Dutroux wellicht iets met haar verdwijning te maken heeft. De politie Limburg en het Openbaar Ministerie geven aan met het zeer omvangrijke dossier bezig te zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Oproep Kelly (dochter Peter R.) de Vries voor Tanja Groen: 1 miljoen euro voor gouden tip Bekijk deze video »
Nieuws :

Vermissingszaak
Kelly de Vries doet er nog altijd alles aan om aandacht te vestigen op de vermissingszaak van Tanja Groen, in de hoop deze op te lossen. Eind vorig jaar werd bekend dat de Belgische seriemoordenaar Marc Dutroux wellicht iets met haar verdwijning te maken heeft. De politie Limburg en het Openbaar Ministerie geven aan met het zeer omvangrijke dossier bezig te zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's