Geëmotioneerde moeder vermiste Tanja Groen tijdens herdenkingsdienst: "Waar zou je wezen?" (HvNL)

Geëmotioneerde moeder vermiste Tanja Groen tijdens herdenkingsdienst: "Waar zou je wezen?" (HvNL)

Zondag 3 september 2023 om 20:59

In Hart van Nederland vertellen de ouders van de vermiste Tanja Groen dat ze 30 jaar later nog geen stap verder zijn. Ook de beloning voor de gouden tip van een miljoen euro die Peter R. de Vries destijds uitloofde heeft niets opgeleverd.

Waar zou je wezen?
Zondag werd in de kerk in Schagen stilgestaan bij haar verdwijning. Dertig witte rozen stonden in de Sint Christoforuskerk en er was veel belangstelling voor de herdenkingsdienst. Een geëmotioneerde moeder Corrie vraagt zich nog altijd af: "Waar zou je wezen?" Over wat er met Tanja is gebeurd tasten ze nog steeds in het duister. "Nou kunnen we het wel vergeten, dat het uitkomt", verzuchtte Adrie de vader van Tanja, destijds na het overlijden van Peter R. de Vries.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Geëmotioneerde moeder vermiste <em>Tanja Groen</em> tijdens herdenkingsdienst: &quot;Waar zou je wezen?&quot; (<em>HvNL</em>) In Hart van Nederland vertellen de ouders van de vermiste Tanja Groen dat ze 30 jaar later nog geen stap verder zijn. Ook de beloning voor de gouden tip van een miljoen euro die Peter R. de Vries destijds uitloofde heeft niets opgeleverd. Waar zou je wezen?Zondag werd in de kerk in Schagen stilgestaan bij haar verdwijning. Dertig witte rozen stonden in de Sint Christoforuskerk en er was veel belangstelling voor de herdenkingsdienst. Een geëmotioneerde moeder Corrie vraagt zich nog altijd af: "Waar zou je wezen?" Over wat er met Tanja is gebeurd tasten ze nog steeds in het duister. "Nou kunnen we het wel vergeten, dat het uitkomt", verzuchtte Adrie de vader van Tanja, destijds na het overlijden van Peter R. de Vries. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: ontruiming van tientallen woningen in Den Haag vanwege ernstige wateroverlast Bekijk deze video » Video: zwaargewonde man uit Enkhuizen overlijdt in ziekenhuis, 40-jarige man aangehouden Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van A12-Mars: "Voor de toekomst van ons kind" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's