Waldemar Torenstra over rol van Marco Kroon in nieuwe film De Vuurlinie: 'Enorme uitdaging'

Waldemar Torenstra over rol van Marco Kroon in nieuwe film De Vuurlinie: 'Enorme uitdaging'

Dinsdag 5 september 2023 om 14:15

Waldemar Torenstra speelt de hoofdrol in De Vuurlinie, een nieuwe speelfilm geïnspireerd door het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon. In de film brengt Waldemar zijn rol op een unieke manier tot leven, zonder het kaalgeschoren hoofd en Brabantse accent van Marco Kroon te imiteren, maar wel met de diepgaande ervaringen van veteranen in gedachten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Waldemar Torenstra</em> over rol van <em>Marco Kroon</em> in nieuwe film <em>De Vuurlinie</em>: 'Enorme uitdaging' Waldemar Torenstra speelt de hoofdrol in De Vuurlinie, een nieuwe speelfilm geïnspireerd door het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon. In de film brengt Waldemar zijn rol op een unieke manier tot leven, zonder het kaalgeschoren hoofd en Brabantse accent van Marco Kroon te imiteren, maar wel met de diepgaande ervaringen van veteranen in gedachten. Tekst gaat verder onder de video. Levens van veteranenWaldemar hoopt dat de film het innerlijke conflict van deze mensen goed kan weergeven, zodat het publiek een beter begrip krijgt van hun leven. RTL Boulevard sprak met Waldemar Torenstra over zijn benadering van de rol en de film. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Waldemar Torenstra verklapt komst tweede seizoen Five Live: "Gevraagd agenda vrij te houden" Bekijk deze video » ZIEN: dit zijn de deelnemers van het aankomende seizoen van Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Waldemar Torenstra over rol van Marco Kroon in nieuwe film De Vuurlinie: 'Enorme uitdaging'

Levens van veteranen
Waldemar hoopt dat de film het innerlijke conflict van deze mensen goed kan weergeven, zodat het publiek een beter begrip krijgt van hun leven. RTL Boulevard sprak met Waldemar Torenstra over zijn benadering van de rol en de film.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's