Dinsdag in URK!: nepdrol zorgt voor slappe lach

Dinsdag in URK!: nepdrol zorgt voor slappe lach

Dinsdag in <em>URK!</em>: nepdrol zorgt voor slappe lach Dinsdagavond zien we in een nieuwe aflevering van URK! hoe een nepdrol voor nogal wat onrust en de slappe lach zorgt bij een van de tweelingszusters: 'Probeer je mij in de zeik te nemen? Wat een sukkel ben jij. Jij bent daar echt slecht in.' Bekijk het fragment van URK! hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je hoe het nu met Greetje gaat na haar veelbesproken scheiding. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is Bekijk deze video » Zien: leuk vooruitzicht voor Gerda en Mathilde uit Urk of toch niet? (video) Bekijk deze video » Hilarisch: 'zingende Caroline van der Plas doet auditie bij Idols' (HJ Schoo-lezing) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 5 september 2023 om 13:40

Dinsdagavond zien we in een nieuwe aflevering van URK! hoe een nepdrol voor nogal wat onrust en de slappe lach zorgt bij een van de tweelingszusters: 'Probeer je mij in de zeik te nemen? Wat een sukkel ben jij. Jij bent daar echt slecht in.'

Bekijk het fragment van URK! hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je hoe het nu met Greetje gaat na haar veelbesproken scheiding.

URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's