Tom Egbers' eerste presentatieklus na rel: is dit de opstap naar zijn tv-comeback?

Tom Egbers' eerste presentatieklus na rel: is dit de opstap naar zijn tv-comeback?

Tom Egbers' eerste presentatieklus na rel: is dit de opstap naar zijn tv-comeback? Tom Egbers is al een tijdje van de buis verdwenen maar dook woensdagavond weer op als presentator. Egbers presenteerde namelijk in Almelo de businessclubavond van ‘zijn club’ Heracles. In het voorjaar brak een enorme rel rond NOS Sport uit, ook Egbers werd beschuldigd van vreemdgaan, grensoverschrijdend gedrag en pesten. Evert Santegoeds praat bij Shownieuws over de carrière van de sportverslaggever, keert bij binnenkort terug bij NOS Sport? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws-tafel over interview met Tom Egbers: 'Ik vind hem dapper' Bekijk deze video » Dione de Graaff reageert op NOS Sport-rel: 'Het is lastig' (video) Bekijk deze video » Eus onthult in De Oranjezomer: 'We gaan snel iets van Matthijs van Nieuwkerk horen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 7 september 2023 om 09:52

Tom Egbers is al een tijdje van de buis verdwenen maar dook woensdagavond weer op als presentator. Egbers presenteerde namelijk in Almelo de businessclubavond van ‘zijn club’ Heracles. In het voorjaar brak een enorme rel rond NOS Sport uit, ook Egbers werd beschuldigd van vreemdgaan, grensoverschrijdend gedrag en pesten. Evert Santegoeds praat bij Shownieuws over de carrière van de sportverslaggever, keert bij binnenkort terug bij NOS Sport?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's