Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dit zijn de gasten van Humberto op woensdag 6 september. Groot nieuws voor Davina Michelle: ze treedt 7 december op in AFAS Live als onderdeel van haar clubtour Heartbeat. Dit is de eerste keer dat ze een eigen show in Amsterdam geeft. Vanavond vertelt ze in Humberto wat we kunnen verwachten en geeft ze een voorproefje! In 2012 wordt Guido Kosterman vermoord door zijn jeugdvriend Alberto T. Die wordt veroordeeld tot 24 jaar cel. Ruim tien jaar later doet een groep studenten, aangevoerd door Arame Keuker en Mariëlle Lassche, opnieuw onderzoek naar de zaak. Ze schuiven vanavond aan met hun begeleider Peter van Koppen en met Bas Haan. Na bijna twee decennia wachten is het dan eindelijk zo ver: The Rolling Stones komen met een nieuw album.Leo Blokhuis en Beau van Erven Dorens zijn bij de bijzondere aankondiging van de band in Londen. Bij Humberto vertellen ze erover.
Uitzending :
Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 6 september 2023 om 23:31

Dit zijn de gasten van Humberto op woensdag 6 september.

  • Groot nieuws voor Davina Michelle: ze treedt 7 december op in AFAS Live als onderdeel van haar clubtour Heartbeat. Dit is de eerste keer dat ze een eigen show in Amsterdam geeft. Vanavond vertelt ze in Humberto wat we kunnen verwachten en geeft ze een voorproefje!
  • In 2012 wordt Guido Kosterman vermoord door zijn jeugdvriend Alberto T. Die wordt veroordeeld tot 24 jaar cel. Ruim tien jaar later doet een groep studenten, aangevoerd door Arame Keuker en Mariëlle Lassche, opnieuw onderzoek naar de zaak. Ze schuiven vanavond aan met hun begeleider Peter van Koppen en met Bas Haan.
  • Na bijna twee decennia wachten is het dan eindelijk zo ver: The Rolling Stones komen met een nieuw album.Leo Blokhuis en Beau van Erven Dorens zijn bij de bijzondere aankondiging van de band in Londen. Bij Humberto vertellen ze erover.
Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Actuele video's

Meer actuele video's