Vanavond lachen, gieren, brullen met Samantha en Nestor in Lang Leve de Liefde

Vanavond lachen, gieren, brullen met Samantha en Nestor in Lang Leve de Liefde

Donderdag 7 september 2023 om 11:38

In Lang Leve De Liefde lachen Samantha en Nestor wat af met elkaar. Nestor versiert alleen met Kerst en bij Samantha is het altijd herfst. Hoe zit dat?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

Vanavond lachen, gieren, brullen met Samantha en Nestor in <em>Lang Leve de Liefde</em> In Lang Leve De Liefde lachen Samantha en Nestor wat af met elkaar. Nestor versiert alleen met Kerst en bij Samantha is het altijd herfst. Hoe zit dat? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Julian verprutst ontbijt voor date, 'alles gaat mis' Bekijk deze video » Levensgevaarlijke BBQ in Lang Leve de Liefde: haren en wenkbrauwen fikken af Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? Thea en Joop maken er een feest van met spontane dans Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's