DNA Singers : Shary-An zingt prachtige versie Door de wind met haar oom

DNA Singers : Shary-An zingt prachtige versie Door de wind met haar oom

<em>DNA Singers</em> : Shary-An zingt prachtige versie <em>Door de wind</em> met haar oom Bekijk in de video hierboven: schattige beelden van de kinderen van Shary-An In DNA Singers is het deze keer de beurt aan zangeres Shary-An. Ze zingt een verrassend duet samen met haar oom, die blijkbaar ook muzikale genen heeft. De twee zingen samen het nummer Door de wind, een liedje van Stef Bos waarmee Miss Montreal een megahit scoorde in De beste zangers. Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) DNA Singers: Vajèn van den Bosch zingt duet met haar zus Venna Bekijk deze video » DNA Singers: Bonnie St. Claire & Syb van der Ploeg schitteren met hun familieleden Bekijk deze video » DNA Singers: Bastiaan Ragas zingt prachtig duet met ‘mini Tooske’ dochter Catoo Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 7 september 2023 om 12:24

Bekijk in de video hierboven: schattige beelden van de kinderen van Shary-An

In DNA Singers is het deze keer de beurt aan zangeres Shary-An. Ze zingt een verrassend duet samen met haar oom, die blijkbaar ook muzikale genen heeft. De twee zingen samen het nummer Door de wind, een liedje van Stef Bos waarmee Miss Montreal een megahit scoorde in De beste zangers.

Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's