Johan Derksen evalueert Vandaag Inside-debuut Miljuschka: 'Niet meteen haar hol in kruipen'

Johan Derksen evalueert Vandaag Inside-debuut Miljuschka: 'Niet meteen haar hol in kruipen'

Vrijdag 8 september 2023 om 13:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Woensdag was er een nieuwe tafelgast bij Vandaag Inside: Miljuschka Witzenhausen. De tv-presentatrice zorgde voor positiviteit aan tafel door eten mee te nemen voor alle heren. De vraag is echter of ze in de toekomst nogmaals zal verschijnen in het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> evalueert <em>Vandaag Inside</em>-debuut <em>Miljuschka</em>: 'Niet meteen haar hol in kruipen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Woensdag was er een nieuwe tafelgast bij Vandaag Inside: Miljuschka Witzenhausen. De tv-presentatrice zorgde voor positiviteit aan tafel door eten mee te nemen voor alle heren. De vraag is echter of ze in de toekomst nogmaals zal verschijnen in het programma. Tekst gaat verder onder de video. Tafelgast Miljuschka WitzenhausenRené van der Gijp beschreef Witzenhausen als een 'prima meisje' en 'lief'. Net als Wilfred Genee waardeerde hij het dat ze eten had meegebracht. Derksen is ook positief over de persoonlijkheid van de presentatrice, maar vindt haar inhoudelijk minder sterk: "Ik heb haar er graag bij, maar ik hoef niet meteen haar helemaal in d'r hol te kruipen, toch? Dat zou ik wel willen, maar dat doe ik niet." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Tafelgast Miljuschka Witzenhausen
René van der Gijp beschreef Witzenhausen als een 'prima meisje' en 'lief'. Net als Wilfred Genee waardeerde hij het dat ze eten had meegebracht. Derksen is ook positief over de persoonlijkheid van de presentatrice, maar vindt haar inhoudelijk minder sterk: "Ik heb haar er graag bij, maar ik hoef niet meteen haar helemaal in d'r hol te kruipen, toch? Dat zou ik wel willen, maar dat doe ik niet."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's