Vandaag Inside gemist? Playboy-foto's van Nicol Kremers krijgen Derksens goedkeuring

Vandaag Inside gemist? Playboy-foto's van Nicol Kremers krijgen Derksens goedkeuring

Donderdag 7 september 2023 om 08:24

Voor de uitzending van Vandaag Inside heeft Wilfred Genee de Playboy waarin Nicol Kremers staat meegenomen. Johan Derksen heeft de foto's al gezien en reageert positief.

Kunsttieten
Een 'ordinaire del' hebben ze veranderd in een prachtige vrouw met kunsttieten, is ongeveer de strekking van Derksens mening. Voor tafelgast Miljuschka Witzenhausen is uit de kleren gaan voor de Playboy geen optie. De rondborstige televisiekok is helder: "Mijn poes blijft voor Miljusch"!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Playboy</em>-foto's van <em>Nicol Kremers</em> krijgen Derksens goedkeuring Voor de uitzending van Vandaag Inside heeft Wilfred Genee de Playboy waarin Nicol Kremers staat meegenomen. Johan Derksen heeft de foto's al gezien en reageert positief. KunsttietenEen 'ordinaire del' hebben ze veranderd in een prachtige vrouw met kunsttieten, is ongeveer de strekking van Derksens mening. Voor tafelgast Miljuschka Witzenhausen is uit de kleren gaan voor de Playboy geen optie. De rondborstige televisiekok is helder: "Mijn poes blijft voor Miljusch"! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Miljuschka Witzenhausen deelt tips: 'De moestuintjes zijn nu volop in de groei' Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's