Thea walgt van toiletgewoontes Joop in Lang Leve de Liefde: 'Gadverdamme!' (video)

Thea walgt van toiletgewoontes Joop in Lang Leve de Liefde: 'Gadverdamme!' (video)

Donderdag 7 september 2023 om 18:09

Thea en Joop zitten samen in de Lang Leve de Liefde-villa om elkaar beter te leren kennen. Voor Thea zijn de toiletgewoontes van Joop toch een tegenvaller... 'Gadverdamme!'

Thea walgt van toiletgewoontes Joop in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Gadverdamme!' (video) Thea en Joop zitten samen in de Lang Leve de Liefde-villa om elkaar beter te leren kennen. Voor Thea zijn de toiletgewoontes van Joop toch een tegenvaller... 'Gadverdamme!' ToiletJoop moet naar het toilet. Dat weten we omdat hij het twee keer zegt én omdat hij niet in staat is om de wc netjes achter te laten. Thea geeft Joop de wind van voren. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Levensgevaarlijke BBQ in Lang Leve de Liefde: haren en wenkbrauwen fikken af Bekijk deze video » Vanavond lachen, gieren, brullen met Samantha en Nestor in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Casper reist veel met geld van ouders, ziet België niet zitten Bekijk deze video »
TV :

Toilet
Joop moet naar het toilet. Dat weten we omdat hij het twee keer zegt én omdat hij niet in staat is om de wc netjes achter te laten. Thea geeft Joop de wind van voren.

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's