Zien: bekijk het Golden Buzzer-optreden van Maarten Jansen in Holland's Got Talent

Zien: bekijk het Golden Buzzer-optreden van Maarten Jansen in Holland's Got Talent

Vrijdag 8 september 2023 om 14:38

In zijn jongere jaren heeft de 55-jarige zanger Maarten Jansen kort geëxperimenteerd met de muziekindustrie, maar uiteindelijk besloot hij zijn droom opzij te zetten om voor zijn gezin te kunnen zorgen.

tekst gaat verder onder de video.

Zien: bekijk het <em>Golden Buzzer</em>-optreden van <em>Maarten Jansen</em> in <em>Holland's Got Talent</em> In zijn jongere jaren heeft de 55-jarige zanger Maarten Jansen kort geëxperimenteerd met de muziekindustrie, maar uiteindelijk besloot hij zijn droom opzij te zetten om voor zijn gezin te kunnen zorgen. tekst gaat verder onder de video. Maarten JansenHij volgde uiteindelijk niet zijn weg als zanger, maar werd autoschade-expert. Na vele jaren, nu zijn dochters volwassen zijn, moedigden zij hem aan om deel te nemen aan Holland's Got Talent. En tijdens zijn auditie verrast hij iedereen met zijn unieke talent! Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Holland's Got Talent: Maurits zingt Diamonds Are Forever en blaast jury omver (video) Bekijk deze video » Jury Holland's Got Talent in shock: kandidaat Edwin slaat spijker in zijn neus (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: bekijk het Golden Buzzer-optreden van Maarten Jansen in Holland's Got Talent

Maarten Jansen
Hij volgde uiteindelijk niet zijn weg als zanger, maar werd autoschade-expert. Na vele jaren, nu zijn dochters volwassen zijn, moedigden zij hem aan om deel te nemen aan Holland's Got Talent. En tijdens zijn auditie verrast hij iedereen met zijn unieke talent!

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's