Zien: Eva Jinek bevallen van dochter Salo Leonora (video)

Zien: Eva Jinek bevallen van dochter Salo Leonora (video)

Vrijdag 8 september 2023 om 17:18

Zien: <em>Eva Jinek</em> bevallen van dochter Salo Leonora (video) Eva Jinek is bevallen van haar tweede kindje. Op Instagram liet ze weten dat Salo Leonora Van der Voorn op 3 september is geboren. OverstapIn februari liet Jinek weten dat ze in verwachting was van haar tweede kind en de kleine spruit werd op 3 september geboren. 'Onbeschrijfelijk lief, we willen haar allemaal opvreten,' schrijft ze op Instagram. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws gemist? Eva Jinek's vertrek bij RTL slaat in als een bom Bekijk deze video » ZIEN: Eva Jinek showt prachtige babybuik Bekijk deze video » Wouter de Winther in Vandaag Inside: 'Ik wist niets van overstap Eva Jinek' (video) Bekijk deze video »
TV :

Eva Jinek is bevallen van haar tweede kindje. Op Instagram liet ze weten dat Salo Leonora Van der Voorn op 3 september is geboren.

Overstap
In februari liet Jinek weten dat ze in verwachting was van haar tweede kind en de kleine spruit werd op 3 september geboren. 'Onbeschrijfelijk lief, we willen haar allemaal opvreten,' schrijft ze op Instagram.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's