ZIEN: Eva Jinek showt prachtige babybuik

ZIEN: Eva Jinek showt prachtige babybuik

ZIEN: <em>Eva Jinek</em> showt prachtige <em>babybuik</em> Het aftellen voor Eva Jinek is begonnen. De presentatrice, die onlangs vertelde naar AVROTROS over te stappen, deelt zaterdag een kiekje waarop haar babybuik goed te zien is. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven. BabybuikEva draagt een prachtige rode zomerjurk en geniet van het zonnetje. Niet alleen van de zon maar ook van haar babybuik. De blondine showt haar rondingen op social media. Bekijk de Shownieuws-video met Eva Jinek hierboven. Bekijk ook BREAKING: Eva Jinek vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Eva Jinek's vertrek bij RTL slaat in als een bom Bekijk deze video »
Show :
Zondag 13 augustus 2023 om 09:42

Het aftellen voor Eva Jinek is begonnen. De presentatrice, die onlangs vertelde naar AVROTROS over te stappen, deelt zaterdag een kiekje waarop haar babybuik goed te zien is. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven.

Babybuik
Eva draagt een prachtige rode zomerjurk en geniet van het zonnetje. Niet alleen van de zon maar ook van haar babybuik. De blondine showt haar rondingen op social media.

Bekijk de Shownieuws-video met Eva Jinek hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's