Beste Zangers: Nick Schilder zingt Forever voor Mell (video)

Beste Zangers: Nick Schilder zingt Forever voor Mell (video)

<em>Beste Zangers</em>: Nick Schilder zingt <em>Forever</em> voor Mell (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. De liefde voor John Mayer heeft Mell weten te vangen in het nummer Forever. Het is ook Nick’s favoriete nummer van Mell en hij was dolblij dat hij dit nummer voor haar mocht zingen. Nick Schilder - Forever | Beste Zangers 2023 Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaterdag 9 september 2023 om 21:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

De liefde voor John Mayer heeft Mell weten te vangen in het nummer Forever. Het is ook Nick’s favoriete nummer van Mell en hij was dolblij dat hij dit nummer voor haar mocht zingen.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's