Zien: Gerard Ekdom loopt helemaal vast bij Game Boy-vraag in Oh, Wat Een Jaar!

Zien: Gerard Ekdom loopt helemaal vast bij Game Boy-vraag in Oh, Wat Een Jaar!

Zondag 10 september 2023 om 14:38

Teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling maken samen met een bekende Nederlander die dat jaar bewust heeft meegemaakt een nostalgische reis in Oh, Wat Een Jaar!. Ze bekijken gedenkwaardige fragmenten en luisteren naar muziek uit die periode, allemaal gepresenteerd door Chantal Janzen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Gerard Ekdom</em> loopt helemaal vast bij <em>Game Boy</em>-vraag in <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> Teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling maken samen met een bekende Nederlander die dat jaar bewust heeft meegemaakt een nostalgische reis in Oh, Wat Een Jaar!. Ze bekijken gedenkwaardige fragmenten en luisteren naar muziek uit die periode, allemaal gepresenteerd door Chantal Janzen. Tekst gaat verder onder de video. Game BoyIn 1992 was de Game Boy een van de meest opvallende trends, met een draagbare spelcomputer die zo populair was dat er zelfs een hulplijn voor werd opgericht. Herinner je je nog welke prinses Mario moest redden in het allereerste Game Boy-spel, Super Mario Land? Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oh, Wat Een Jaar! gemist? Chantal Janzen doet een enge Furby na Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (Oh, Wat Een Jaar!) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Gerard Ekdom loopt helemaal vast bij Game Boy-vraag in Oh, Wat Een Jaar!

Game Boy
In 1992 was de Game Boy een van de meest opvallende trends, met een draagbare spelcomputer die zo populair was dat er zelfs een hulplijn voor werd opgericht. Herinner je je nog welke prinses Mario moest redden in het allereerste Game Boy-spel, Super Mario Land?

Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's