Thuiswinnaar Postcode Loterij Miljoenenjacht in tranen, kan nu naar familie op de Molukken

Thuiswinnaar Postcode Loterij Miljoenenjacht in tranen, kan nu naar familie op de Molukken

Sunday 10 September 2023 om 22:49

Winston Gerschtanowitz overvalt de thuiswinnaar van de Postcode Loterij Miljoenenjacht enorm als hij aanbelt met het gouden koffertje. De tranen schieten de man in de ogen nog voor het bedrag bekend is gemaakt. Z'n vrouw en hij spelen al jaren mee zonder ooit iets te winnen. Hun grootste wens is om ooit eens naar de familie op de Molukken te kunnen gaan.

Bekijk het in het fragment van Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder.

Thuiswinnaar <em>Postcode Loterij Miljoenenjacht</em> in tranen, kan nu naar familie op de Molukken Winston Gerschtanowitz overvalt de thuiswinnaar van de Postcode Loterij Miljoenenjacht enorm als hij aanbelt met het gouden koffertje. De tranen schieten de man in de ogen nog voor het bedrag bekend is gemaakt. Z'n vrouw en hij spelen al jaren mee zonder ooit iets te winnen. Hun grootste wens is om ooit eens naar de familie op de Molukken te kunnen gaan. Bekijk het in het fragment van Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: Winston maakt gezin met jonge baby wakker voor geldprijs Bekijk deze video » Wat is het geheim achter het blijvende succes van Miljoenenjacht? (video) Bekijk deze video » Postcode Loterij Miljoenenjacht: na spannende finale gaat winnaar met mooi bedrag naar huis Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's