Miljoenenjacht: Winston maakt gezin met jonge baby wakker voor geldprijs

Miljoenenjacht: Winston maakt gezin met jonge baby wakker voor geldprijs

Maandag 3 april 2023 om 12:04

In Postcode Loterij Miljoenenjacht ging zondagavond Winston Gerschtanowitz op pad om een flinke geldprijs bij mensen thuis te bezorgen. Maar Winston komt aan bij een donker huis met een dichte deur. Als Winston naar binnen gluurt en het huis wakker maakt, blijkt dat hij aanbelt bij een jong gezin met onder meer een baby van tien weken oud. Ook de ouders lagen al (bijna) onder de wol, maar Winston zorgt ervoor dat ze weer even beneden komen om de gouden koffer met maar liefst 111.000 euro te overhandigen. “Dat lul je!”, aldus de kersverse moeder.

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Miljoenenjacht</em>: Winston maakt gezin met jonge baby wakker voor geldprijs In Postcode Loterij Miljoenenjacht ging zondagavond Winston Gerschtanowitz op pad om een flinke geldprijs bij mensen thuis te bezorgen. Maar Winston komt aan bij een donker huis met een dichte deur. Als Winston naar binnen gluurt en het huis wakker maakt, blijkt dat hij aanbelt bij een jong gezin met onder meer een baby van tien weken oud. Ook de ouders lagen al (bijna) onder de wol, maar Winston zorgt ervoor dat ze weer even beneden komen om de gouden koffer met maar liefst 111.000 euro te overhandigen. “Dat lul je!”, aldus de kersverse moeder. Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Miljoenenjacht: winnares al in tranen als Winston Gerschtanowitz aanbelt Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Tony weet er toch nog een ton uit te slepen Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's