Discussie in LLDL: bij Martien mag Tonnie's hond niet op de bank

Discussie in LLDL: bij Martien mag Tonnie's hond niet op de bank

Maandag 11 september 2023 om 13:30

Discussie in <em>LLDL</em>: bij Martien mag Tonnie's hond niet op de bank "Gaat die hond overal mee naar toe?", vraagt Martien aan Tonnie. Hij antwoordt: "Ja." Bij mij mag die niet op de bank liggen hoor, zegt ze vlug. Tonnie en Martien hebben een duidelijke mening over het hebben van de hond op de bank. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Diny heeft duidelijk GEEN zin in de hond van haar date Bekijk deze video » Ongemakkelijk: Eltjo kijkt Anna recht in haar blauwe ogen aan (LLDL) Bekijk deze video »
TV :

"Gaat die hond overal mee naar toe?", vraagt Martien aan Tonnie. Hij antwoordt: "Ja." Bij mij mag die niet op de bank liggen hoor, zegt ze vlug. Tonnie en Martien hebben een duidelijke mening over het hebben van de hond op de bank. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's