Drama door hevige regenval in Het Spaanse Dorp: Zarra

Drama door hevige regenval in Het Spaanse Dorp: Zarra

Drama door hevige regenval in <em>Het Spaanse Dorp: Zarra</em> Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met noodweer in het zuiden van ons land. Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Het Spaanse dorp: Zarra. RTL deelt op Instagram beelden van de serie waarin te zien is dat de zon niet altijd schijnt in Zarra. Ga jij vanavond kijken? Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Spaanse dorp Zarra: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp Bekijk deze video » Spaanse Dorp Zarra: kan de heftige ruzie worden bijgelegd? Bekijk deze video »
TV :
Drama door hevige regenval in Het Spaanse Dorp: Zarra
Maandag 11 september 2023 om 14:49

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met noodweer in het zuiden van ons land.

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Het Spaanse dorp: Zarra. RTL deelt op Instagram beelden van de serie waarin te zien is dat de zon niet altijd schijnt in Zarra. Ga jij vanavond kijken? Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder:

Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's