Maandag weer blokkade A12 door Extinction Rebellion: politie grijpt in

Maandag weer blokkade A12 door Extinction Rebellion: politie grijpt in

Maandag weer blokkade A12 door <em>Extinction Rebellion</em>: politie grijpt in Zien: Carice van Houten door politie meegenomen tijdens Extinction Rebellion-protest Maandag heeft Extinction Rebellion wederom de A12 in Den Haag geblokkeerd. Ze houden een klimaatprotest en zijn van plan om deze weg elke dag te blokkeren tot alle fossiele subsidies worden afgeschaft. Maandagmiddag greep de politie in en zijn de laatste demonstranten aangehouden en in de bus gezet om ze naar het stadion van ADO Den Haag te vervoeren. Vanuit daar mogen de klimaatactivisten weer naar huis gaan. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien! Klimaatactivisten strooien confetti tijdens Wimbledon wedstrijd Bekijk deze video » Video: Politie verwijdert opnieuw honderden klimaatactivisten van A12 Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 11 september 2023 om 16:19

Zien: Carice van Houten door politie meegenomen tijdens Extinction Rebellion-protest

Maandag heeft Extinction Rebellion wederom de A12 in Den Haag geblokkeerd. Ze houden een klimaatprotest en zijn van plan om deze weg elke dag te blokkeren tot alle fossiele subsidies worden afgeschaft. Maandagmiddag greep de politie in en zijn de laatste demonstranten aangehouden en in de bus gezet om ze naar het stadion van ADO Den Haag te vervoeren. Vanuit daar mogen de klimaatactivisten weer naar huis gaan.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's