Marco Kroon over de film De Vuurlinie: "Je ziet je eigen leven, zo bizar" (video)

Marco Kroon over de film De Vuurlinie: "Je ziet je eigen leven, zo bizar" (video)

Marco Kroon over de film <em>De Vuurlinie</em>: &quot;Je ziet je eigen leven, zo bizar&quot; (video) De Shownieuws-tafel heeft het over de film De Vuurlinie die gaat over Marco Kroon. Waldemar Torenstra heeft de hoofdrol en laat op de rode loper weten dat de film zo spannend is dat je in de bioscoop niet even naar de wc kunt."Je ziet je eigen leven, dat is zo bizar", zegt Marco op de rode loper. De spelers Waldemar Torenstra en Sallie Harmsen hebben hem en zijn vrouw perfect nagespeeld. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. De Vuurlinie is vanaf 14 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Waldemar Torenstra over rol van Marco Kroon in nieuwe film De Vuurlinie: 'Enorme uitdaging' Bekijk deze video » De première van De Vuurlinie: "Je hebt echt iets meegemaakt na het zien van de film" Bekijk deze video »
Film :
Dinsdag 12 september 2023 om 13:13

De Shownieuws-tafel heeft het over de film De Vuurlinie die gaat over Marco Kroon. Waldemar Torenstra heeft de hoofdrol en laat op de rode loper weten dat de film zo spannend is dat je in de bioscoop niet even naar de wc kunt.
"Je ziet je eigen leven, dat is zo bizar", zegt Marco op de rode loper. De spelers Waldemar Torenstra en Sallie Harmsen hebben hem en zijn vrouw perfect nagespeeld.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven. De Vuurlinie is vanaf 14 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's