Omtzigt over ontslag woordvoerder: "Dook tweet op waarin andere partij voor gezwel werd uitgemaakt"

Omtzigt over ontslag woordvoerder: "Dook tweet op waarin andere partij voor gezwel werd uitgemaakt"

<em>Omtzigt</em> over <em>ontslag</em> woordvoerder: &quot;Dook tweet op waarin andere partij voor gezwel werd uitgemaakt&quot; In Hart van Nederland vertelt Pieter Omtzigt over het snelle ontslag van de woordvoerder van zijn nieuwe partij NSC Onno Aerden, dat hij liever over de inhoud praat dan over dit relletje. GezwelHij vermoedt dat de pers hier waarschijnlijk langer over gaat praten dan dat het geduurd heeft. Op de vraag wat er gebeurd is antwoordt Omtzigt: "Er dook een tweet op waarin een andere partij voor gezwel werd uitgemaakt". En dat hoort niet bij de waarden die het NSC wil uitstralen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Op X stromen de reacties binnen: Als ik benoemd zou worden tot woordvoerder van #omtzigt zou ik daar direkt iets op drinken.Maar echt wel direkt he!Niet wachten tot 's avonds.— Karel De Weerdt ???? (@kareldeweerdt) September 12, 2023 Onno Aerden 'Het waren een paar fantastische uren'#NSC #Omtzigt https://t.co/c0dTmlJaIl— Brian Claassen (@bclaassen71) September 12, 2023 Oh jé, het is erger dan ik dacht. Wat een hatelijk, platvloers en onbeschaafd mens. Jammer dat hij niet beter gescreend werd maar goed dat #Omtzigt alsnog ingrijpt. #OnnoAerden— Someone (@Blewwhistles) September 12, 2023 Dit doet ie dan wel weer goed #omtzigt https://t.co/hrrrAudlLN— Things and then some (@andthensome86) September 12, 2023 Bekijk ook De Avondshow over de ‘powermannen’ van de VVD en Pieter Omtzigt (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Pieter Omtzigt zorgt voor verhitte discussie Bekijk deze video » Vandaag Inside: Albert Verlinde en Sam Hagens botsen over Pieter Omtzigt-conflict Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 12 september 2023 om 16:09

In Hart van Nederland vertelt Pieter Omtzigt over het snelle ontslag van de woordvoerder van zijn nieuwe partij NSC Onno Aerden, dat hij liever over de inhoud praat dan over dit relletje.

Gezwel
Hij vermoedt dat de pers hier waarschijnlijk langer over gaat praten dan dat het geduurd heeft. Op de vraag wat er gebeurd is antwoordt Omtzigt: "Er dook een tweet op waarin een andere partij voor gezwel werd uitgemaakt". En dat hoort niet bij de waarden die het NSC wil uitstralen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Op X stromen de reacties binnen:

Actuele video's

Meer actuele video's