Lang Leve de Liefde: samen in de hottub zeer onaantrekkelijk voorstel!

Lang Leve de Liefde: samen in de hottub zeer onaantrekkelijk voorstel!

<em>Lang Leve de Liefde</em>: samen in de hottub zeer onaantrekkelijk voorstel! Lang Leve de Liefde gemist? In het fragment hierboven kan Eltjo zijn ogen niet van Anna afhouden In Lang Leve de Liefde hebben de singles de beschikking over een hottub. Daar wordt meestal gebruik van gemaakt maar of dit stel er samen in gaat zitten is de vraag. Het lijkt erop dat Zanin een zeer onaantrekkelijk voorstel doet. Ze gaat liever samen pingpongen! Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Lang Leve de Liefde (@langlevedeliefdenl) Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Diny heeft duidelijk GEEN zin in de hond van haar date Bekijk deze video » Discussie in LLDL: bij Martien mag Tonnie's hond niet op de bank Bekijk deze video » Een plaatje om naar te staren, hoe loopt de date van Eltjo en Anna af? Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: samen in de hottub zeer onaantrekkelijk voorstel!
Dinsdag 12 september 2023 om 15:06

Lang Leve de Liefde gemist? In het fragment hierboven kan Eltjo zijn ogen niet van Anna afhouden

In Lang Leve de Liefde hebben de singles de beschikking over een hottub. Daar wordt meestal gebruik van gemaakt maar of dit stel er samen in gaat zitten is de vraag. Het lijkt erop dat Zanin een zeer onaantrekkelijk voorstel doet. Ze gaat liever samen pingpongen!

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's