Video: Nick schrikt van aantal bedpartners van Chris in Lang Leve De Liefde

Video: Nick schrikt van aantal bedpartners van Chris in Lang Leve De Liefde

Donderdag 14 september 2023 om 20:43

Video: Nick schrikt van aantal bedpartners van Chris in <em>Lang Leve De Liefde</em> Nick en Chris leren elkaar goed kennen met behulp van de vragenpot in de Lang Leve De Liefde-villa. Daarnaast wordt er gevraagd naar de seksuele ervaringen van Chris en zijn date schrikt als ze het over het aantal bedpartners hebben. Ook komen ze erachter dat zij beide houden van een spray tan en gebleekte tanden. Wat ze niet doen in het appartement, is slapen. Nick heeft namelijk een tentje geregeld zodat ze in de nacht kunnen kamperen. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Thea walgt van toiletgewoontes Joop in Lang Leve de Liefde: 'Gadverdamme!' (video) Bekijk deze video » Geïrriteerde Ko tegen Astrid: "Je moet lekker bij de recherche gaan werken" (LLDL) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: laat Astrid Ko haar een nekmassage geven? Bekijk deze video »
TV :

Nick en Chris leren elkaar goed kennen met behulp van de vragenpot in de Lang Leve De Liefde-villa. Daarnaast wordt er gevraagd naar de seksuele ervaringen van Chris en zijn date schrikt als ze het over het aantal bedpartners hebben. Ook komen ze erachter dat zij beide houden van een spray tan en gebleekte tanden. Wat ze niet doen in het appartement, is slapen. Nick heeft namelijk een tentje geregeld zodat ze in de nacht kunnen kamperen.

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's