Lang Leve De Liefde: laat Astrid Ko haar een nekmassage geven?

Lang Leve De Liefde: laat Astrid Ko haar een nekmassage geven?

Donderdag 14 september 2023 om 11:51

In Lang Leve De Liefde zitten Ko en Astrid in de hottub. De welbekende kaartjes zijn mee en ze discussiëren er lustig op los. En dan krijgt Ko de opdracht om Astrid een nekmassage te geven. Laat zij dit toe of (nog) niet?

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: laat Astrid Ko haar een nekmassage geven? In Lang Leve De Liefde zitten Ko en Astrid in de hottub. De welbekende kaartjes zijn mee en ze discussiëren er lustig op los. En dan krijgt Ko de opdracht om Astrid een nekmassage te geven. Laat zij dit toe of (nog) niet? Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: samen in de hottub zeer onaantrekkelijk voorstel! Bekijk deze video » Geïrriteerde Ko tegen Astrid: "Je moet lekker bij de recherche gaan werken" (LLDL) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Nick en Chris fantaseren alvast over hun toekomstige baby Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's