Zien: Nederlandse zoekhonden sporen meerdere lichamen op in Marokko na aardbeving

Zien: Nederlandse zoekhonden sporen meerdere lichamen op in Marokko na aardbeving

Vrijdag 15 september 2023 om 10:56

Het Nederlandse team van Signi Zoekhonden, dat actief is in Marokko na de zware aardbeving van afgelopen vrijdag, heeft donderdag zeker vijf lichamen onder het puin opgespoord, aldus Esther van Neerbos van Signi.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Nederlandse zoekhonden</em> sporen meerdere <em>lichamen</em> op in <em>Marokko</em> na aardbeving Het Nederlandse team van Signi Zoekhonden, dat actief is in Marokko na de zware aardbeving van afgelopen vrijdag, heeft donderdag zeker vijf lichamen onder het puin opgespoord, aldus Esther van Neerbos van Signi. Tekst gaat verder onder de video. CoördinatiecentrumDe honden sloegen aan op locaties waar mensen bleken te liggen, en vervolgens werd dit bevestigd met behulp van een warmtecamera. Het team arriveerde woensdagavond in Marokko en begaf zich meteen naar een coördinatiecentrum. Van daaruit werden ze naar hun eerste inzetlocatie gestuurd om bij te dragen aan de hulpinspanningen Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: dodental aardbeving Marokko passeert de tweeduizend slachtoffers Bekijk deze video » Shownieuws: zo zet Najib Amhali zich in voor slachtoffers aardbeving Marokko Bekijk deze video »
Nieuws :

Coördinatiecentrum
De honden sloegen aan op locaties waar mensen bleken te liggen, en vervolgens werd dit bevestigd met behulp van een warmtecamera. Het team arriveerde woensdagavond in Marokko en begaf zich meteen naar een coördinatiecentrum. Van daaruit werden ze naar hun eerste inzetlocatie gestuurd om bij te dragen aan de hulpinspanningen

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's