Vakantiegangers terug in Nederland na aardbeving Marokko: 'Survival mode ging aan'

Vakantiegangers terug in Nederland na aardbeving Marokko: 'Survival mode ging aan'

Zondag 10 september 2023 om 19:03

De een verstijfde terwijl de grond in Marrakesh op vrijdagavond begon te trillen, terwijl de ander plotseling wakker schrok. Op Eindhoven Airport keren op zondag vakantiegangers terug, die indringende momenten hebben meegemaakt in Marokko.

Tekst gaat verder onder de video.

Vakantiegangers terug in <em>Nederland</em> na <em>aardbeving Marokko</em>: 'Survival mode ging aan' De een verstijfde terwijl de grond in Marrakesh op vrijdagavond begon te trillen, terwijl de ander plotseling wakker schrok. Op Eindhoven Airport keren op zondag vakantiegangers terug, die indringende momenten hebben meegemaakt in Marokko. Tekst gaat verder onder de video. MarrakeshCarmen van der Wel, 52 jaar oud, was op vakantie in Marrakech met drie vriendinnen. Ze beschrijft de aardbeving als een 'voorbijrazende trein'. Op het moment van de aardbeving lag Van der Wel in bed. Ze hoorde eerst mensen roepen dat het een aanslag was, maar zij en haar vriendinnen begrepen al snel wat er werkelijk gebeurde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte reageert op aardbeving Marokko: 'We hebben hulp aangeboden' (video) Bekijk deze video » Zien: dodental aardbeving Marokko passeert de tweeduizend slachtoffers Bekijk deze video »
Nieuws :

Marrakesh
Carmen van der Wel, 52 jaar oud, was op vakantie in Marrakech met drie vriendinnen. Ze beschrijft de aardbeving als een 'voorbijrazende trein'. Op het moment van de aardbeving lag Van der Wel in bed. Ze hoorde eerst mensen roepen dat het een aanslag was, maar zij en haar vriendinnen begrepen al snel wat er werkelijk gebeurde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's