Heftige beelden: verwarde man overleeft val van spoorbrug in Utrecht

Heftige beelden: verwarde man overleeft val van spoorbrug in Utrecht

Vrijdag 15 september 2023 om 11:54

Een man viel donderdagavond van grote hoogte van een spoorbrug in Utrecht nadat hij daar was opgeklommen. De politie was ter plaatse om contact met hem te leggen toen de man zich plotseling naar beneden liet zakken. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>verwarde man</em> overleeft val van spoorbrug in <em>Utrecht</em> Een man viel donderdagavond van grote hoogte van een spoorbrug in Utrecht nadat hij daar was opgeklommen. De politie was ter plaatse om contact met hem te leggen toen de man zich plotseling naar beneden liet zakken. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Tekst gaat verder onder de video. Harde klapRond 21:00 uur klom een man op een spoorbrug tussen Utrecht Centraal en Leidsche Rijn. Meerdere agenten werden ingezet om de man naar beneden te praten, maar zonder succes. Toen een arrestatieteam de man wilde benaderen, besloot hij zich langs een pilaar naar beneden te laten zakken. Hierbij kwam de man met een harde klap op de brug terecht en raakte gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: schietincident in uitgaanscentrum Groningen, twee gewonden Bekijk deze video » Zien: Nederlandse zoekhonden sporen meerdere lichamen op in Marokko na aardbeving Bekijk deze video »
Nieuws :

Harde klap
Rond 21:00 uur klom een man op een spoorbrug tussen Utrecht Centraal en Leidsche Rijn. Meerdere agenten werden ingezet om de man naar beneden te praten, maar zonder succes. Toen een arrestatieteam de man wilde benaderen, besloot hij zich langs een pilaar naar beneden te laten zakken. Hierbij kwam de man met een harde klap op de brug terecht en raakte gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's