Video: prinses Alexia stralend op cover van Argentijns magazine Hola

Video: prinses Alexia stralend op cover van Argentijns magazine Hola

Vrijdag 15 september 2023 om 13:01

De Argentijnen raken maar niet uitgepraat over prinses Alexia na haar eerste officiële solo-activiteit afgelopen weekend. De prinses staat op de cover van het blad Hola en dat is niet de eerste keer.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>prinses Alexia</em> stralend op cover van Argentijns magazine <em>Hola</em> De Argentijnen raken maar niet uitgepraat over prinses Alexia na haar eerste officiële solo-activiteit afgelopen weekend. De prinses staat op de cover van het blad Hola en dat is niet de eerste keer. Tekst gaat verder onder de video. Argentijnse mediaDe Argentijnse media benadrukken dat prinses Alexia steeds prominenter aanwezig is en opvallende gelijkenissen vertoont met haar moeder. Haar elegante verschijning op de cover van het blad Hola wordt uitvoerig besproken, ook bij Shownieuws. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prinses Alexia straalt tijdens eerste officiële werkbezoek: 'Dit is heel spannend' (video) Bekijk deze video » Nederland reageert op eerste werkbezoek Alexia: "Jurk stond Máxima beter" (video) Bekijk deze video »
Royals :

Argentijnse media
De Argentijnse media benadrukken dat prinses Alexia steeds prominenter aanwezig is en opvallende gelijkenissen vertoont met haar moeder. Haar elegante verschijning op de cover van het blad Hola wordt uitvoerig besproken, ook bij Shownieuws.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's