Zien: voetballer Noa Lang brengt eigen single Noano 7K op je feestje uit

Zien: voetballer Noa Lang brengt eigen single Noano 7K op je feestje uit

Zien: voetballer Noa Lang brengt eigen single <em>Noano 7K op je feestje</em> uit Noa Lang heeft zijn allereerste single gelanceerd. De PSV’er heeft meer in huis dan alleen zijn voetbaltalent en heeft zelfs een artiestennaam: Noano. Op social media slingert Noa het liedje Noano 7K op je feestje de wereld in. Lang is zeker niet de eerste voetballer met een eigen single, zo scoorde jaren geleden Ruud Gullit een hit en brengt ook Memphis Depay regelmatig zijn eigen muziek uit. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Noano 7K op je feestje hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Özcan Akyol in De Oranjezomer: 'Noa Lang komt op mij over als milde tbs-patiënt' (video) Bekijk deze video » Noa Lang spreekt ambities PSV uit: 'Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen' Bekijk deze video » PSV - FC Utrecht: 1-0 door Noa Lang Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 15 september 2023 om 13:18

Noa Lang heeft zijn allereerste single gelanceerd. De PSV’er heeft meer in huis dan alleen zijn voetbaltalent en heeft zelfs een artiestennaam: Noano. Op social media slingert Noa het liedje Noano 7K op je feestje de wereld in. Lang is zeker niet de eerste voetballer met een eigen single, zo scoorde jaren geleden Ruud Gullit een hit en brengt ook Memphis Depay regelmatig zijn eigen muziek uit.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Noano 7K op je feestje hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's