Noa Lang spreekt ambities PSV uit: 'Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen'

Noa Lang spreekt ambities PSV uit: 'Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen'

Woensdag 19 juli 2023 om 19:25

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

Noa Lang verruilde deze zomer Club Brugge voor een avontuur bij PSV. De pas 24-jarige vleugelaanvaller had een jaar geleden niet verwacht dat hij nu deel zou uitmaken van de Eindhovense club, maar hij heeft zijn beweegredenen voor zijn terugkeer naar de Eredivisie. "Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Noa Lang</em> spreekt ambities <em>PSV</em> uit: 'Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen' Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. Noa Lang verruilde deze zomer Club Brugge voor een avontuur bij PSV. De pas 24-jarige vleugelaanvaller had een jaar geleden niet verwacht dat hij nu deel zou uitmaken van de Eindhovense club, maar hij heeft zijn beweegredenen voor zijn terugkeer naar de Eredivisie. "Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen." Tekst gaat verder onder de video. Overstap naar PSV"Het EK komt eraan. Mensen hadden het misschien niet verwacht, de keuze voor PSV had ik vorig jaar zelf ook niet verwacht", vertelt Lang. Hij vervolgt: "Überhaupt ook niet dat ik terug naar Nederland zou gaan. Ik heb er goed over nagedacht." Daarnaast benadrukt Lang de rol van trainer Peter Bosz in zijn beslissing: "Hij is de reden geweest dat ik naar PSV ben gegaan. Hij is een hele goede trainer. Ik kijk ernaar uit om dit seizoen met hem samen te werken." Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Özcan Akyol in De Oranjezomer: 'Noa Lang komt op mij over als milde tbs-patiënt' (video) Bekijk deze video » Noa Vahle over Peter Bosz in De Oranjezomer: 'Vreemde eend bij PSV' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Noa Lang spreekt ambities PSV uit: 'Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen'

Overstap naar PSV
"Het EK komt eraan. Mensen hadden het misschien niet verwacht, de keuze voor PSV had ik vorig jaar zelf ook niet verwacht", vertelt Lang. Hij vervolgt: "Überhaupt ook niet dat ik terug naar Nederland zou gaan. Ik heb er goed over nagedacht." Daarnaast benadrukt Lang de rol van trainer Peter Bosz in zijn beslissing: "Hij is de reden geweest dat ik naar PSV ben gegaan. Hij is een hele goede trainer. Ik kijk ernaar uit om dit seizoen met hem samen te werken."

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's