Marieke Elsinga houdt volgers op de hoogte van haar ‘kop vol snot’ (video)

Marieke Elsinga houdt volgers op de hoogte van haar ‘kop vol snot’ (video)

<em>Marieke Elsinga</em> houdt volgers op de hoogte van haar ‘kop vol snot’ (video) Marieke Elsinga deelt haar lief en leed op social media. Ze plaatst nu dan ook een video waarin ze een update geeft over haar ‘kop vol snot’. De radio-dj heeft een virus te pakken, dankzij haar zoontje dat naar de kinderopvang gaat. En ze laat weten hoe het nu met haar holtes gaat… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Goed nieuws voor Marieke Elsinga: poes Kiki terug na vermissing (video) Bekijk deze video » Marieke Elsinga plaatst schattige beelden: 'Kleine spruit is naar me toe gekropen!' Bekijk deze video » Video: luisteraars Qmusic in de veronderstelling dat Mattie en Marieke verliefd waren Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 15 september 2023 om 15:31

Marieke Elsinga deelt haar lief en leed op social media. Ze plaatst nu dan ook een video waarin ze een update geeft over haar ‘kop vol snot’. De radio-dj heeft een virus te pakken, dankzij haar zoontje dat naar de kinderopvang gaat. En ze laat weten hoe het nu met haar holtes gaat…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's