Video: luisteraars Qmusic in de veronderstelling dat Mattie en Marieke verliefd waren

Video: luisteraars Qmusic in de veronderstelling dat Mattie en Marieke verliefd waren

Woensdag 23 augustus 2023 om 21:11

Na een vijf lange weken durende afwezigheid, zijn Mattie & Marieke eindelijk terug in de ochtend van Qmusic. Het geliefde radioduo neemt maandag weer plaats achter de microfoons en begint direct met het vieren van hun vijfjarig jubileum.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: luisteraars <em>Qmusic</em> in de veronderstelling dat <em>Mattie en Marieke</em> verliefd waren Na een vijf lange weken durende afwezigheid, zijn Mattie & Marieke eindelijk terug in de ochtend van Qmusic. Het geliefde radioduo neemt maandag weer plaats achter de microfoons en begint direct met het vieren van hun vijfjarig jubileum. Tekst gaat verder onder de video. DroppingOp maandag 28 augustus gaan Mattie Valk en Marieke Elsinga van start met een nieuw seizoen in de ochtend bij Qmusic. Ze vertellen onder meer over het begin van hun samenwerking, toen veel luisteraars dachten dat ze verliefd waren. De aftrap zal maandag echter verre van rustig zijn voor dit duo. Qmusic heeft namelijk besloten om hen elk afzonderlijk op onbekende locaties in Nederland te droppen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: luisteraars Qmusic in de veronderstelling dat Mattie en Marieke verliefd waren

Dropping
Op maandag 28 augustus gaan Mattie Valk en Marieke Elsinga van start met een nieuw seizoen in de ochtend bij Qmusic. Ze vertellen onder meer over het begin van hun samenwerking, toen veel luisteraars dachten dat ze verliefd waren. De aftrap zal maandag echter verre van rustig zijn voor dit duo. Qmusic heeft namelijk besloten om hen elk afzonderlijk op onbekende locaties in Nederland te droppen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's