Kippenvel: Raoel blaast jury Holland's Got Talent omver met eerste optreden ooit (video)

Kippenvel: Raoel blaast jury Holland's Got Talent omver met eerste optreden ooit (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 10:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

De 26-jarige Raoel heeft de jury van Holland's Got Talent vrijdagavond geïmponeert met zijn magische optreden. De zanger trad voor de eerste keer op voor publiek.

Kippenvel: Raoel blaast jury <em>Holland's Got Talent</em> omver met eerste optreden ooit (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De 26-jarige Raoel heeft de jury van Holland's Got Talent vrijdagavond geïmponeert met zijn magische optreden. De zanger trad voor de eerste keer op voor publiek. Burn-outRaoel is twee jaar geleden voor het eerst begonnen met zingen nadat hij in een burn-out terechtkwam. Zijn ouders hebben hem nog nooit zien optreden en hij blaast de jury omver met zijn prachtige stem. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kippenvel: Raoel blaast jury Holland's Got Talent omver met eerste optreden ooit (video)

Burn-out
Raoel is twee jaar geleden voor het eerst begonnen met zingen nadat hij in een burn-out terechtkwam. Zijn ouders hebben hem nog nooit zien optreden en hij blaast de jury omver met zijn prachtige stem.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's