Richard Groenendijk zwaar geïrriteerd door Jeroen van der Boom: "Doe niet zo flauw"

Richard Groenendijk zwaar geïrriteerd door Jeroen van der Boom: "Doe niet zo flauw"

<em>Richard Groenendijk</em> zwaar geïrriteerd door <em>Jeroen van der Boom</em>: &quot;Doe niet zo flauw&quot; Ik hou van Holland is terug met een gloednieuw seizoen met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain. KlevenTerwijl het team van Jeroen van Koningsbrugge makkelijk punten weet te scoren heeft het team van Richard Groenendijk moeite om punten binnen te halen tijdens het spelletje 'Namen Raden'. Jeroen van der Boom en Sylvia Geersen kennen bijna niemand volgens Richard en hij raakt zwaar geirriteerd als Jeroen niet meewerkt: "Doe niet zo flauw!" Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik hou van Holland: Vivian Slingerland zorgt voor chaos tijdens 'geen ja, geen nee' Bekijk deze video » Ik hou van Holland gemist? Linda en Kees hebben grote lol om 'Richard Krajicek' Bekijk deze video »
TV :
Zondag 17 september 2023 om 09:22

Ik hou van Holland is terug met een gloednieuw seizoen met nieuwkomer Richard Groenendijk als teamcaptain.

Kleven
Terwijl het team van Jeroen van Koningsbrugge makkelijk punten weet te scoren heeft het team van Richard Groenendijk moeite om punten binnen te halen tijdens het spelletje 'Namen Raden'. Jeroen van der Boom en Sylvia Geersen kennen bijna niemand volgens Richard en hij raakt zwaar geirriteerd als Jeroen niet meewerkt: "Doe niet zo flauw!"

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 2 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's