ZIEN: Russell Brand reageert op beschuldiging van verkrachting via YouTube

ZIEN: Russell Brand reageert op beschuldiging van verkrachting via YouTube

ZIEN: <em>Russell Brand</em> reageert op beschuldiging van verkrachting via YouTube Engeland staat op zijn kop. De Britse komiek Russell Brand is zaterdag van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik beschuldigd. De acteur deelt zelf een video op YouTube met zijn reactie op deze beschuldigingen, bekijk deze hieronder: Lees verder onder de video. So, This Is Happening Meerdere vrouwenRussell zou toen hij 31 jaar was een relatie hebben gehad met een meisje van 16 jaar en zo zijn er nog drie a vier vrouwen, aldus René Mioch in Shownieuws. Bekijk Russells reactie op deze beschuldigingen in de YouTube-video hierboven. Bekijk ook Zien: Danny Masterson veroordeeld tot 30 jaar celstraf vanwege seksueel misbruik Bekijk deze video » Video: comedian Russell Brand wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding Bekijk deze video »
Show :
Zondag 17 september 2023 om 13:00

Engeland staat op zijn kop. De Britse komiek Russell Brand is zaterdag van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik beschuldigd. De acteur deelt zelf een video op YouTube met zijn reactie op deze beschuldigingen, bekijk deze hieronder:

Lees verder onder de video.

Meerdere vrouwen
Russell zou toen hij 31 jaar was een relatie hebben gehad met een meisje van 16 jaar en zo zijn er nog drie a vier vrouwen, aldus René Mioch in Shownieuws. Bekijk Russells reactie op deze beschuldigingen in de YouTube-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's